Teknoloji

Google’ın beklenen telefonu Nexus 5 kendini net şekilde gösterdi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

MacRumors sitesi forumunda paylaşılan bir yazı gelecek nesil Nexus telefonunun şimdiye kadarki en net görüntüsünü gösteriyor. Android KitKat sürümünün tanıtımı için yayınlanan videoda bir Google çalışanının elinde yeni Nexus telefonuyla görüntülenmesinin ardından gri renkli kasaya sahip telefon daha net şekilde kendini gösterdi.

nexus-5-011013

Fotoğrafı paylaşan forum kullanıcısı telefonun kasasının Nexus 7’ninkine benzer bir yüzeye sahip olduğunu ve ekranının da “idare eder” derecede olduğunu kaydetti.

LG tarafından geçtiğimiz günlerde Amerikan FCC kurumuna gönderilen belgelere konu olan telefonun gelecek nesil Nexus olduğuna inanılıyordu. 13.18 cm. boy ve 12.60 cm. en sahibi ekran barındıran bu telefonun içinde 2300 mAh kapasiteli pilin yer aldığı da belirtilmişti.

Forumdan sızan fotoğrafın gerçekten Nexus 5’e ait olduğunu söylemek tam olarak mümkün değil, ancak fotoğrafta bir Photoshop izi yok gibi görünüyor. Ayrıca fotoğraftaki cihaz bizim Nexus 5’ten beklediklerimizle de uyuşuyor sayılır. Google’ın yeni Nexus telefonuyla ilgili detayları bu ayın ortasında almayı bekliyoruz.

İlgili >> MacRumors

[Görsel – MacRumors]

İLGİLİ HABERLER