EğlenceManşetler

Google Play’de “2016’nın en iyileri” açıklandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

google play2016’nın son ayına girilmesiyle birlikte çevrim içi servisler de yavaş yavaş “Yılın en iyileri” listelerini duyurmaya başladı. Spotify’ın ardından Google da bu kervana katıldı. İnternet devi, 2016’da Google Play adını taşıyan mağazasında en iyi performansı sergileyen oyun, uygulama, şarkı, dizi, film ve kitapların listesini açıkladı.

Google Play En İyiler 2016 listesinin oyun bölümünde zirveye, pek çok kişinin tahmin edebileceği üzere, Pokemon Go oturuyor. Yaza damgasını vuran Pokemon Go’yu sırasıyla Clash Royale, Traffic Rider, slither.io ve Dream League Soccer izliyor.

Uygulama kısmında ise ilk sırada yüz değiştirme uygulaması Face Changer 2 bulunuyor. 2016’da yüz değiştirme özelliği taşıyan uygulama ve servislerin ne kadar popüler olduğu göz önüne alınınca bu duruma pek şaşırmamak gerekiyor. Face Changer 2’nin arkasından Lumyer, Castbox, Emoji Keyboard Pro ve MSQRD geliyor.

Google Play En İyiler 2016 film listesinin zirvesi Deadpool’un oldu

Google Play’de 2016’nın en popüler filmi Deadpool oldu. Geçtiğimiz yılın sonlarında vizyona giren Yıldız Savaşları: Güç Uyanıyor ise Deadpool’un arkasından ikinciliğe yerleşti. Zootopia, Kaptan Amerika: İç Savaş ve Batman vs. Superman: Adaletin Şafağı ise ilk 5’e giren diğer filmler oldu.

En popüler TV programları sıralamasında ilk 5’e Game of Thrones, The Walking Deadi The Big Bang Theory, Mr. Robot ve The Flash girdi.

Google Play En İyiler 2016 listesinin kitap bölümünün zirvesine Deadpool Kills The Marvel Universe oturdu. Harry Potter ve Lanetli Çocuk, Trendeki Kız, Savaş Sanatı ve Senden Önce Ben ilk 5’teki diğer kitaplar oldu.

İLGİLİ HABERLER