Teknoloji

Google I/O 2013 için kayıtlar 13 Martta başlıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

15 – 17 Mayıs tarihleri arasında San Francisco’da gerçekleştirilecek olan Google I/O 2013 için hazırlıklar devam ediyor. Google etkinliğe ilişkin yeni bilgileri bir blog yazısı aracılığıyla paylaşırken, kayıt sürecinin ne zaman başlayacağını resmen duyurdu. Google I/O 2013’te yerini almak isteyenler için kayıtlar 13 Mart 2013 günü Pasifik saatiyle 07:00’da (TSİ 16:00) başlayacak. Etkinliğe katılım ücreti 900 dolar olarak belirlenirken, akademik katılımcıların 300 dolar ödemesi yeterli olacak. Google’ın I/O 2013 kayıtlarını alırken başta Google+  ve Google Cüzdan olmak üzere kendi servislerinden faydalanacak olmasıysa dikkat çekici bir unsur olarak göze çarpıyor.

google-io-logo-070313

Etkinliğe yerinden katılamayacak olanlarsa Google Developers’ın canlı yayın sitesi üzerinden I/o 2013’ü takip edebilecekler. Sitedeki etkinlik programı kullanıcıların hangi etkinliği izlediklerini anlamalarına yardımcı olacak. Google’ın ana etkinliğe ek olarak I/O 2013 kapsamında bazı ekstra organizasyonlar düzenlemesi bekleniyor. Bu organizasyonlar sayesinde daha çok kişinin I/O ile temasının sağlanması hedefleniyor. Bu ekstra etkinliklerin organizasyonunu Google’ın küresel ofisleri, yazılımcı grupları ve öğrenci elçileri üstlenecek.

Google I/O’ya startı her zaman olduğu gibi Google’ın en son teknolojilerinin gün yüzüne çıkarıldığı özel etkinlik verecek. Şirketin bu etkinlikte Motorola X-Phone ve Android 5.0 Key Lime Pie’ın da aralarında bulduğu yeni ürün ve yazılımlarını tanıtması bekleniyor. Google’ın tıpkı 2012’de olduğu gibi bu yıl da I/O’da Google Glass’a özel bir yer ayıracağı tahmin ediliyor.

İlgili >> Android Headlines, Google Developers Blog, Google Developers

İLGİLİ HABERLER