Teknoloji

Google Haritalar’ı güncelledi, rehbere fotoğraf ve en yüksek puanların gösterimi geldi

Google’ın sıklıkla güncellediği Android’e özel Google Haritalar uygulaması yeni bir güncelleme daha gördü. 5.10.10 güncellemesi iki küçük ancak kullanışlı özellikle biraz daha zenginlik kazandı.

Google Haritalar’ın yeni sürümü kullanıcıların Google Rehber üzerinde verdikleri dört ve beş yıldızlı puanları gösteriyor. Bunun yanı sıra kullanıcılar çeşitli mekanlara yaptıkları yorumlara fotoğraflar da ekleyebilecek. Söz konusu güncellemeyi cihazınıza indirmek için kullanabileceğiniz barkod yazının devamında yer alıyor. İki farklı Android cihazında Google Goggles uygulaması yardımıyla bu barkodu okuttuk, bağlantısını çıkardık, ancak her iki cihazda da söz konusu uygulamanın Android Market üzerindeki indirme bağlantısına ulaşamadık. Tahmin ediyoruz ki, Türkiye ile ilgili bir problem söz konusu olabilir. Zaten web tabanlı Android Market’teki uygulama sayfasında da güncelleme tarihi olarak 16 Ağustos görünüyor.

Yine de, özelleştirilmiş ROM kullanan ve Android Market’teki tüm içeriklere erişebilenler aşağıdaki barkodla bu güncellemeyi indirmeyi başarabilirler diye düşünüyoruz.

 

İlgili – Android Market Web

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER