Teknoloji

Google Hangouts Android uygulamasına video mesaj özelliği en sonunda geldi

google hangouts
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

google hangoutsGoogle, Hangouts iOS uygulaması için yaklaşık iki yıl önce getirdiği video kaydetme ve gönderme özelliğini en sonunda uygulamanın Android versiyonuna da getiriyor.

Hangouts kullanıcıları, uygulama güncellemesi bulundukları ülkenin Google Play uygulama mağazasına geldikten sonra Android telefonlarıyla bir dakikaya kadar uzunluğa sahip videolar kaydediği istedikleri kişilere gönderebilecekler.

Google, Şubat 2014’ten itibaren Google Hangouts iOS kullanıcılarına video kaydetme ve gönderme imkanını sunmuş, ancak bunu 10 saniye ile sınırlandırmıştı. Bu süre geçtiğimiz mart ayında bir dakikaya çıkarılmıştı. Ne var ki, Android kullanıcıları hâlâ bu özellikten yoksundu.

Google’ın iPhone için geliştirdiği uygulamaların kendi işletim sistemi için geliştirdiklerinden daha iyi olduğu şeklinde bazı tartışmalar yapılıyor. Bu ortamda Hangouts Android uygulamasının en sonunda iOS ile aynı seviyeye çekilmiş olması iyi bir gelişme olarak nitelendirilebilir. Güncellemenin bu hafta içinde Google Play’e ulaşması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER