Manşetler

Google Android Market yeniliklerini hayata geçirdi, film ve kitap sekmelerini ekledi – Video

Android 2.2 veya daha üstü sürümle çalışan bir cihaz sahibi olan kullanıcılar yeni bir Android Market deneyimiyle tanışmaya hazırlanıyor. Google geçtiğimiz mayıs ayında düzenlediği Google I/O yazılım geliştirici konferansında Android Market’te yapacağı yenilikleri duyurmuştu. Bu yenilikler en sonunda hayata geçiyor.

Android Market’e Google Books ve Movies servislerine erişimi kolaylaştıracak şekilde yeni sekmeler eklenmiş durumda. Bunun dışında mağazanın genel görünümünde bazı düzenlemelere gidildi ve göze daha fazla hitap eden bir görünüm elde edildi. Parmaklarla dost şekilde çalışan yeni Android Market’te Editörün Seçimi adı verilen yeni bir bölüm de yer alıyor. Bu bölüm sayesine kullanıcıların iyi içeriğe erişmesi daha da kolaylaştırılacak. Söz konusu güncellemenin önümüzdeki birkaç hafta içinde Android cihazlarına ulaştırılması bekleniyor. Türkiye’deki kısıtlı Android Market erişimine sahip kullanıcıların bu yeniliklerden ne derecede yararlanabileceği konusunda ise bazı şüphelerimiz mevcut.

Merak edenler için Android Market’in yenilikleri aşağıdaki videoda özetlenmiş. Bu arada Engadget’ın referans gösterdiği yeni Android Market APK dosyası da risk almayı seven cesur kullanıcıları bekliyor.

Video: Android Market’in Yenilikleri

İlgili – Google Mobile Blog

İLGİLİ HABERLER