PAYLAŞ

Google tüm verilerimizi bilir ve hatırlarsa ne olur? En azından bu durum bazen işimize yarayabilir. Gmail’e eklenen en son yenilikle birlikte kullanıcılara kontaktlarını yeniden yapılandırma imkânı sunuluyor.

Google’un sunduğu bu özellik sayesinde kullanıcılar kontakt listesini en fazla 30 gün kadar geriye sarabiliyor. Bu sayede bilerek ya da senkronizasyon sırasında yanlışlıkla silinmiş olan e-posta adresleri geri yüklenebiliyor. Google Gmail servisine eklediği küçük ancak kullanışlı eklentilerle hayatımızı kolaylaştırmaya devam ediyor, ancak bununla birlikte güvenlik konusunda endişeleri canlı tutmaya da devam ediyor.

İlgili – Gmail Blog