Teknoloji

Gigabyte Aero 14 şimdi Nvidia GTX 1060 ile birlikte geliyor

gigabyte aero 14

gigabyte aero 14Yaklaşık 2 santimetrelik kalınlığa sahip bir gövdeyle gelen Gigabyte Aero 14 dizüstü bilgisayar, dünyanın en ince oyun PC’lerinden bir tanesi olma unvanını elinde bulunduruyor. Şimdi Aero 14, geçen hafta gerçekleştirilen duyuruyla birlikte önemli bir güç artışı yaşayacak. Bilgisayarın grafik işlemcisi Nvidia’nın en yeni GeForce GTX 1060 GPU ile yenileniyor.

Sanal gerçeklik tabanlı oyun ve uygulamalara şimdiden hazır olan bu yeni GPU’nun yanı sıra, Aero 14’te 14 inç QHD ekran bulunuyor. 1 TB SSD depolama birimi ve 32 GB RAM de bu dizüstünün diğer güçlü özellikleri arasında bulunuyor.

94.24 Watt-saatlik devasa bir pile de sahip olan bu PC için Gigabyte, uzun pil ömrü sunduğunun dışında tahmin niteliğinde kullanım bilgileri vermiyor. Yeni grafik kartına rağmen, Aero 14’te hâlâ daha eski olan altıncı nesil Intel işlemci sunuluyor.

Sonuç olarak Aero 14, iyi bir oyun bilgisayarı arayanlar için daha güçlü bir seçenek hâline geliyor. Yükseltilmiş Aero 14’ün fiyatı ve çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

İLGİLİ HABERLER