Teknoloji

General Mobile GM 5 Plus ile Türkiye’nin ilk selfie klibi çekildi

General Mobile GM 5 Plus uygun fiyatına göre daha yüksek seviyedeki teknik özellikleri ve performansıyla dikkat çekiyor. Buna bir de Android One telefonu olması, ay sonunda Android 7.0 Nougat güncellemesini alacak olmasını ekleyin. Ancak telefonun çekiciliği bu kadarla sınırlı kalmıyor gibi görünüyor.

GM 5 Plus’ın hem arkasında hem de önünde 13 megapiksel kamera bulunuyor. Üstelik öndeki kameranın otomatik odaklama ve flaş gibi özellikleri mevcut. Bu da GM 5 Plus’ı kullanışlı bir selfie telefonu hâline getiriyor. Nazan Öncel de GM 5 Plus’ın selfie konusundaki hünerini Sakin Ol Şampiyon adlı parçasının klibinde sergiliyor.

Nazan Öncel’in en son hitinde GM 5 Plus ile çekilen kareler de kullanıldı. Bunun yanı sıra Öncel’i elinde beyaz renkli bir Android One telefonunu tutarken de görüyoruz.

GENERAL MOBILE’DAN FARKLI BİR PAZARLAMA TAKTİĞİ

General Mobile’ı ilk kez farklı bir pazarlama taktiğini izlerken görüyoruz. Aslına bakarsanız şirketin telefonları genelde kulaktan kulağa yayılıyor, şirketin çok fazla pazarlama hamlesine girişmesine gerek kalmıyor. Ancak GM 5 Plus gibi daha lüks havaya sahip olan bir telefonla birlikte General Mobile hedef kitlesini biraz daha genişletmek istiyor olmalı. Müzik de en fazla insana ulaşmayı sağlayacak kanallardan bir tanesi ki, şirket de bunu kullanmayı uygun görmüş.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: General Mobile GM 5 Plus İncelemesi

İLGİLİ HABERLER