Manşetler

General Mobile 4G Android 6.0 Marshmallow güncellemesi yayınlandı

general-mobile-4g-inceleme-00022

Google geçen ay içinde Android 6.0 Marshmallow sürümünü Nexus cihazları için sunmaya başlamıştı. Daha sonra bu güncelleme birinci nesil Android One telefonlarına da getirilmeye başlanmıştı. Türkiye’nin ilk Android One telefonu, aynı zamanda ikinci nesil Android One telefonlarının ilklerinden de bir tanesi olan General Mobile 4G’nin de kısa bir süre içinde Android 6.0 Marshmallow güncellemesini almasını bekliyorduk. Beklenen zaman nihayet geldi.

General Mobile tarafından yapılan açıklamaya göre, General Mobile 4G için Android 6.0 Marshmallow güncellemesi yayınlanmaya başladı. General Mobile 4G’nin Android 6.0 Marshmallow’u almasıyla birlikte Türkiye’de ilk kez bir Android telefonu Android 6.0 Marshmallow güncellemesini almış oluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: General Mobile 4G İncelemesi

General Mobile 4G Marshmallow güncelemesiyle birlikte Gogole’ın sunmuş olduğu yenilikleri, daha güvenli, daha hızlı ve kullanıcı dostu bir yazılımla birlikte elde ediyor.

General Mobile 4G Marshmallow ile birlikte otomatik dil algılama, gelişmiş izin ayarları, bellek kullanımı, bildirimleri, pil tüketimi gibi bilgileri görme ve değişiklik yapma, vb. yeniliklere kavuşuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Android 6.0 Marshmallow: Finalden önce ilgi çekici yenilikler neler?

General Mobile 4G güncellemesini Ayarlar uygulaması içinde Telefon hakkında altında bulunan Sistem güncellemeleri bölümünden kontrol edebilirsiniz. Güncellemeyi henüz görmüyor olabilirsiniz, ancak bu bekleyişiniz fazla uzun sürmeyecektir.

İLGİLİ HABERLER