Eğlence

Geleceğe Dönüş 30’uncu yıldönümü şerefine sinemalara geri dönüyor

Geleceğe Dönüş, bundan 30 yıl önce vizyona girmiş ve sinema dünyasının fenomenleri arasına girmeyi başarmıştı. Yapımcı Universal, filmin 30. yaşını kutlamak adına Geleceğe Dönüş üçlemesinin Blu-ray ve DVD versiyonlarını yeniden yayınlıyor. Buna ek olarak, Geleceğe Dönüş üçlemesi sinema salonlarına da geri dönüyor.

Yapılan açıklamada, 21 Ekim 2015’te (Marty ve Doktor’un Geleceğe Dönüş 2’de gittikleri tarih) üçlemenin yeniden beyazperdede boy göstereceği belirtildi. Söz konusu vizyon hamlesinin ne kadar geniş kapsamlı olacağı henüz bilinmese de; Universal, Geleceğe Dönüş hayranlarına takipte kalmalarını tavsiye etti.

Filmi büyük ekranda izlemek kesinlikle muhteşem bir deneyim olsa da, üçlemenin yeni Blu-ray ve DVD versiyonları da hayranların ilgisini fazlasıyla çekebilecek gibi gözüküyor. Yeni versiyon üçleme yeniden gösterime girmeden bir gün önce, yani 20 Ekimde, satışa sunulacak.

gelecege-donus-30-yil-ozel-set-200715

Geleceğe Dönüş çizgi filminin 26 bölümünü, serinin üç filmini, 64 sayfalık bir kitabı, saatler uzunluğunda ekstra içeriği ve “Looking Back to the Future” isimli belgeseli Akım Kapasitörü tasarımında bir kutuda bulmak mümkün olacak. Geleceğe Dönüş hayranlarının bu özel setin içeriğini görünce heyecanlanmamaları pek kolay değil.

İLGİLİ HABERLER