Eğlence

”Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum” yeniden çekilecek

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

gecen-yaz-ne-yaptigini-biliyorum

1996 yılının yazında dört lise son sınıf öğrencisi kaza sonucu bir yayayı ezmiş, daha sonra da cesedi yok etmeye çalışmıştı. Bir yıl sonra ortaya çıkan kapşonlu bir katil, intikam için gençleri öldürmeye başlamıştı.

1997 yılında vizyona giren ”Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum” dünya çapında 125 milyon doları aşkın bir gişe hasılatı elde etmiş ve beraberinde ”Geçen Yaz Ne Yaptığını Hâla Biliyorum” ve ”Geçen Yaz Ne Yaptığını Daima Bileceğim” adlarını taşıyan iki devam filmi getirmişti. İlk filmin üzerinden geçen 17 yazın ardından popüler film geri dönüyor.

Sony Pictures filmin yeniden çekimi için geçtiğimiz yıl vizyona giren Göz’ü yazan ve yöneten Mike Flanagan’ı görevlendirdi. Göz’ün yazım sürecinde Flanagan ile birlikte çalışan yazar Jeff Howard da filmin yeniden çekim sürecinde görev alacak. ”Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum” 1973 yılında Lois Duncan tarafından yazılan romanın üzerine kurulmuştu. Deadline’da yer alan habere göre, Sony Pictures’ın ”yüksek öncelik” listesinde yer alan filmin 2016 yılında vizyona girmesi planlanıyor.

İLGİLİ HABERLER