Teknoloji

Garmin Forerunner 35 ince kasasında çok sayıda özellik sunuyor

garmin forerunner 35Garmin, Fenix Chronos ile üst segment akıllı saat sahnesine adımını atmıştı. Şirket, Forerunner 35 ile kendisine ün kazandıran sahneyi de unutmadığını gösteriyor. Forerunner serisinin en yeni üyesi, çok sayıda özellik barındıran bir akıllı saat ve tam teşekküllü bir hareket takip cihazı niteliğini taşıyor. GPS, yüksek kontrastlı ekran, Garmin’in kendi ürünü olan Elevate isimli kalp atış hızı ölçüm teknolojisi ve dokuz günlük pil ömrü, yeni bir tasarım eşliğinde kullanıcılara sunuluyor.

Pil ömrünün kullanıma göre değişebileceği notu düşülse de, Garmin Forerunner 35 için akıllı saat ve aktivite takip modunda yaklaşık 10 günlük bir kullanım süresi öngörülüyor. Antrenman modu sürekli açık olduğunda ise pil ömrü 13 saatte kalıyor. Ancak GPS ve kalp atış hızı monitörü aktif olsa bile kullanıcılar, Forerunner 35 ile bir ultra maratonu tamamlayabilir.

Günlük spor rutinleri dayanıklılık egzersizlerine dayanmayanlar içinse Forerunner 35, farklı spor profilleri sunuyor. Söz konusu profiller yürüyüş, kapalı alanda koşu, bisiklet ve kardiyo aktiviteleri üzerine odaklanıyor. Akıllı saat kendisinden bekleneni yerine getirerek adım sayma, kalori ve egzersiz yoğunluğu gibi değerleri de takip ediyor. Telefon bildirimlerini gösteren ve çalan müziği kontrol etmeyi sağlayan akıllı saat, Garmin Connect uygulamasıyla eş zamanlanıyor ve egzersiz verilerini yüklüyor.

Garmin Forerunner 35 sonbaharda satışa sunulacak

Sonbaharda satışa sunulacak olan Forerunner 35 için siyah, limon yeşili, buz mavisi ve beyaz renk seçenekleri bulunuyor. Akıllı saatin ABD’deki fiyat etiketinde 200 dolar yazacak.

İLGİLİ HABERLER