Eğlence

Gameloft Asphalt 8: Airborne’u resmen duyurdu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Mobil oyun pazarının önemli oyuncularından Gameloft’un Android için Asphalt serisine ait yeni bir oyun yayınşaması uzun süredir beklenmekteydi. Bu beklentilere nihayet cevap veren şirket serinin yeni oyunu Asphalt 8: Airborne’u resmen duyurdu. Beklenildiği gibi, Asphalt 8: Airborne yeni haritalar, yeni bir oyun motoru ve oyuncuların sürüş deneyimini etkileyen yeni hava durumu efektleriyle dikkat çekiyor.

asphalt-8-120613

Asphalt serisinin daha önceki oyunlarının aksine 0.99 dolarlık bir satış fiyatına sahip Asphalt 8, serinin en ucuz fiyatla satışa sunulan oyunu unvanını aldı. Sekiz yeni harita barındıran oyunda Asphalt 7’nin popüler pistlerinden biri olan Monaco’nun yenilenmiş bir versiyonu da bulunuyor. Gameloft’tan haritalara ilişkin kapsamlı bir bilgi verilmezken; mekan olarak Londra, Nevada, Tokyo gibi şehirlerin ve İzlanda gibi ülkelerin kullanıldığı belirtildi. Pistlere oyuncular tarafından bir hava durumu eklenip eklenemeyeceğiyse şu an için bilinmiyor.

Gameloft’a göreyse yeni oyun motoru Asphalt 8 oyuncularına gerçek bir araba kullandıkları hissini verecek. Çeşitli sürüş numaraları çekme, yolda öne çıkan nesneleri ezip geçme ve rampalarda havalanma gibi yeniliklerin hepsinin bu oyun motoru sayesinde olduğu ifade edilirken, bu yaz içinde yayınlanacak olan oyunun fragman videosu da Gameloft tarafından yayınlandı.

İlgili >> Gameloft

İLGİLİ HABERLER