Eğlence

Gamecell League of Legends ve Vainglory turnuvaları düzenliyor

gamecell league of legendsTurkcell, oyun platformu Gamecell’i geçtiğimiz eylül ayının sonlarında faaliyete geçirmişti. Platform, 12 Kasımda başlayan turnuvalarıyla da eSpor sahnesine adımını atmış oldu. Gamecell Hive adıyla düzenlenen turnuvalarda League of Legends ve Vainglory oyuncuları kozlarını paylaşacak. Turnuvalarda oyunculara toplam 18 bin dolar para ödülü dağıtılacak.

Gamecell League of Legends turnuvasına 15 takım katılıyor

Gamecell Hive çatısı altındaki League of Legends turnuvasında 15 ekip mücadele ediyor. Toplam ödül havuzu 14 bin dolar olan turnuvaya Soraka?s Bananas, Oyun Hizmetleri, Future Fighters, Victorious Ace, TOA E-Sports, Supermassive TNG, Çilekler EhliGame, MEVA, Team Cappadocia, SAW E-sports, Team Ororo, FigureX E-Sports, ModZ, SoA E-sports ve NR1 E-sports Club takımları katılıyor. Turnuvanın müsabakaları çift eleme usülüne göre ve Bo3 sistemiyle oynanacak. Maçlar Hivefest  Finali ile sona erecek.

Diğer turnuvada ise oynanış bakımından farklı bir deneyim sunan ve popülaritesi her geçen gün artan Vainglory’nin oyuncuları bir araya gelecek. Turnuva kapsamında 4 bin dolar para ödülü dağıtılacak. Vainglory turnuvasında eam Kebab, IX Legion, Crew E-sports Club, Spike, HWA Gaming, Brotherhoodd, BlackSpace, Creative Strategy, Silent Streak, Gold Gaming EU, TheNightmareTR, TEAM 3TR AVATAR takımları yarışacak.

Turnuvalar Twitch üzerinden takip edilebilecek. Hivefest süresince düzenlenen turnuvalarda oyuncular Monster’ın oyun bilgisayarlarını kullanabilecek ve deneyimlerini maksimuma taşıyabilecek. Gamecell tarafından yapılacak oyun incelemelerinde de Monster’ın oyun bilgisayarları kullanılacak.

İLGİLİ HABERLER