Eğlence

Video: Game of Thrones keyfi PS4 ve Xbox One’a geliyor

Telltale Games, bir süredir üzerinde çalıştığı Game of Thrones oyununun fragmanını yayınladı. Oyunlardan ayrı bir seri oluşturmayı planlayan şirket, yola “A Song of Ice and Fire” ile birlikte çıkacak. Daha önce The Walking Dead, Tales from the Borderlands ve The Wolf Among Us gibi seri oyunlara imza atan Telltale Games’in Game of Thrones için de aynı yaklaşımı uygulaması bekleniyor. Game of Thrones’un yaratıcısı George R.R. Martin’in hikaye danışmanlığı yaptığı oyuna dizide rol alan oyuncular da sesleriyle katkıda bulunuyor.

Game of Thrones’un oyun serisi 6 parçaya ayrılmış biçimde sunulacak. Oyunun merkezinde dizide gösterilmeyen ancak Martin’in kitaplarında bulunan Forrester ailesi bulunacak. Ironrath isimli bir kalede yaşayan aile, serinin Dance with Dragons (Ejderhalarla Dans) isimli kitabında boy göstermişti. Oyun ise Westeros ve Essos’ta geçecek.

Oyunda dizinin bugüne kadar yayınlanan sezonlarından aşina olunan manzaralara sıklıkla rastlanacak. Lena Heady (Cersei Lannister), Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Natalie Dormer (Margaery Tyrell) ve Iwan Rheon (Ramsay Snow) gibi oyuncular, ilk Game of Thrones oyununa sesleriyle destek oluyor. Telltale Games tarafından hazırlanan oyunun, 2014’ün dördüncü çeyreği içinde PS4 ve Xbox için yayınlanması bekleniyor. Game of Thrones’un beşinci sezonu ise 2015’in nisan ayında başlayacak.

İLGİLİ HABERLER