Manşetler

Galaxy TabPro S Gold Edition daha fazla RAM ve saklama alanıyla geliyor

galaxy tabpro s

galaxy tabpro sWindows ile çalışan Galaxy TabPro S bu yılın başlarında Samsung tarafından satışa sunulmuştu. Şirket şimdi bu ürünü yükseltilmiş teknik özellikler ve yepyeni bir renk ile yeniden piyasaya sürüyor. Yeni Samsung Galaxy TabPro S Gold Edition da 12 inç AMOLED ekran ile geliyor.

Ne var ki, söz konusu başka teknik özellikler olunca işler değişiyor. Yeni bilgisayarda 8 GB RAM ile iki kat daha fazla bellek ve 256 GB’ye kadar katı hâl depolama sürücüsü bulunuyor. Bu arada bir de altın renkli gövdeyi söylemek gerekiyor.

Özellikle ek RAM tüketiciler için memnuniyet verici ve çekici bir nokta olacaktır. Orijinal TabPro S’te yer alan 4 GB RAM, çok fazla Chrome sekmesinin açılması gibi durumlarda cihazın performansının düşmesine neden oluyordu. 4 GB ek RAM ile birlikte böyle sorunların üstesinden gelinecektir. Daha fazla depolama alanı da dosyalar, fotoğraflar, videolar, müzik parçaları için daha fazla alan anlamına geliyor. Diğer teknik özellikleri ise değişmeden kalıyor.

 

galaxy tabpro s

Galaxy TabPro S Gold Edition fiyatı

Yeni Samsung Galaxy TabPro S Gold Edition’ın yurt dışı fiyatı yaklaşık 1000 dolar olarak belirlendi. Orijinal model ise 800 civarında bir fiyattan satışa sunulmuştu. Bu arada ilk model Türkiye’de de 1999 TL ile indirimli fiyattan satılmaya başlandı.

İLGİLİ HABERLER