Teknoloji

Galaxy Tab 4 teknik özellikleri giriş seviyesi tableti işaret ediyor

galaxy tab 4 advanced
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

galaxy tab 4 advancedSamsung’dan yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor. Samsung Galaxy Tab 4 Advanced adlı yeni bir modele ait olduğu iddia edilen teknik özellikler, Samsung’un yeni tabletinin fazla değişikliğe uğramadan geleceğini gösteriyor.

Sızıntılara göre Galaxy Tab 4 Advanced modelinde 10.1 inç, 1280 x 800 piksel çözünürlüklü ekran, 2 GB RAM, 128 GB’ye kadar kapasiteye sahip kartları destekleyen microSD kart yuvası, 5 megapiksel arka kamera, 1.3 megapiksel ön kamera, Android 6.0, 6800 mAh kapasiteli pil gibi başlıca teknik özellikler bulunacak.

galaxy tab 4 advancedAslında bu özellikler Samsung, Galaxy Tab 4’ü iki yıl önce çıkardığı zaman da hemen hemen aynı şekilde vardı ve o zamanlar tablet orta segment olarak nitelendiriliyordu. Şimdi 2016 yılındayız ve bu özellikler giriş segmentteki bir ürünün ait olacağı türden sınıfına giriyor. Galaxy Tab 4 Advanced’in ne zaman ve hangi fiyattan çıkacağı bilinmiyor, ancak teknik özelliklere bakacak olursak, iki yıl önce çıkan Galaxy Tab 4’ün sahip olduğu fiyatın üstünse olmayacağını tahmin ediyoruz.

İLGİLİ HABERLER