Manşetler

Galaxy S8’e ait basın fotoğrafı internete sızdı

samsung bixby
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

galaxy s8Galaxy S8, 2017’nin en merakla beklenen telefonları arasında üst sıralarda yer alıyor. Akıllı telefona dair dedikodular ve iddialar, uzun süredir teknoloji dünyasının gündemini meşgul ediyor. Samsung, geçtiğimiz pazar günü S8’i 29 Martta New York’ta düzenleyeceği bir etkinlikte tanıtacağını açıklamıştı. Bu açıklamadan kısa bir süre sonra, bugüne kadarki S8 fotoğraflarının en neti ortaya çıktı.

Samsung’un yeni amiral gemisinin fotoğrafını paylaşan isim, yayınladığı sızıntıların doğruluk oranıyla teknoloji dünyasında ün kazanan duyumcu Evan Blass oldu. Blass, S8’in fotoğrafını Twitter hesabı üzerinden “Sanırım bunu bekliyordunuz” notuyla paylaştı.

Blass’in paylaştığı fotoğraf, S8’in tanıtımı için çekilmiş resmi basın fotoğrafı gibi görünüyor. Söz konusu fotoğrafta akıllı telefonun ön yüzünü detaylı biçimde görmek mümkün oluyor.

S8’in neredeyse çerçevesiz bir ekrana sahip olacağı sürpriz olmaktan çıkmıştı. Sızan fotoğraf, bu durumu doğruluyor. Telefonun alt kenarında herhangi bir tuş bulunmuyor. Kamera, ahize hoparlörü ve sensörler ise üst kenarda tek bir hat üzerine yerleştirilmiş durumda. Paylaşılan fotoğrafta Samsung markasının görünmediğini de belirtmekte fayda var.

Galaxy S8 nisan ayında satışa sunulacak

Evan Blass tarafından paylaşılan fotoğrafta Galaxy S8’in nasıl bir kilit ekranı tasarımına sahip olduğu net biçimde görülüyor. Fotoğrafta tarih kısmında “29 Mart Çarşamba” yazması da ayrıca dikkat çekiyor. Samsung’un açıkladığı resmi tanıtım tarihinin görülmesi, fotoğrafın doğru olma ihtimalini biraz daha artırıyor. S8’in nisan ayı içinde raflardaki yerini alması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER