Teknoloji

Galaxy S7 edge’in Olimpiyat versiyonu geliyor

galaxy s7 edge
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

galaxy s7 edgeAmiral gemisi telefonlarının özel üretim versiyonlarını çıkarmasıyla bilinen Samsung, geçtiğimiz haftalarda Samsung Galaxy S7 edge’in Batman versiyonunu çıkarmıştı. Bu arada 2012 yılında da o zamanların amiral gemisi telefonu Samsung Galaxy S III’ün Londra’da düzenlenen Olimpiyat Oyunları şerefine özel bir sürümü tasarlanmıştı. Görünüşe göre, Güney Koreli şirketin Olimpiyat temalı bir başka telefonu daha geliyor.

SamMobile’ın haberine göre Samsung Galaxy S7 edge’in Rio’da düzenlenecek 2016 Yaz Olimpiyat Oyunlarına özel bir versiyonu geliyor. Şu anda geliştirme çalışmaları devam eden cihaza özel bazı Olimpiyat uygulamaları bulunacak. Ayrıca Olimpiyat odaklı bazı sanal gerçeklik içerikleri de bulunacak. Öte yandan Twitter’da @evleaks rumuzu altında yaptığı paylaşımlarla bilinen Evan Blass de bu cihaza ait olduğunu iddia ettiği bir fotoğrafı yayınladı. Basın fotoğrafı niteliğindeki bu fotoğrafta cihazın arkasında Olimpiyat logosu taşıdığı görülüyor. Ayrıca telefon başlatıldığında da Olimpiyat sembolü ekranda görünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samsung Galaxy S7 edge İncelemesi

Telefonun tuşları, kameraları, flaşı da mavi ve sarı renk tonlarına sahip. Ahize hoparlörü de aynı şekilde sarı renkte karşımıza çıkıyor. Telefon henüz resmiyet kazanmadı, ancak 5 Ağustos 2016’da başlayacak oyunlardan önce duyurulması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER