Manşetler

Samsung Galaxy S7 edge Injustice Edition Batman’den esinleniyor

Samsung Batman'den ilham alan bir akıllı telefon tasarladı. Galaxy S7 Edge Injustice Edition adını taşıyan bu akıllı telefonun arkasında altın renklerle çizilmiş süper kahraman logosu bulunuyor.
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Batman’den ilham alan bir akıllı telefon tasarladı. Galaxy S7 Edge Injustice Edition adını taşıyan bu akıllı telefonun arkasında altın renklerle çizilmiş süper kahraman logosu bulunuyor.

Injustice: Gods Among Us’ın üçüncü yıldönümüne özel olarak hazırlanan cihaz Warner Bros ile işbirliği dahilinde hayata geçirildi. Ürünün paketinde Samsung Gear VR aygıtı, aynı zamanda gerçek bir altın kaplamalı Batarang ve Batman’in zırhından esinlenerek tasarlanmış lastik telefon kılıfı da bulunuyor.

Ne var ki, bu özel Galaxy S7 edge telefonu kısıtlı sayıda üretildi. Samsung cihazın haziran başında aralarında Çin, Singapur, Güney Kore, Latin Amerika ve Rusya’nın bulunduğu belirli bölgelerde satışa sunulacağını kaydetti. Şirket çok yakında daha fazla pazarda bu telefonu satışa sunmayı hedefliyor.

Samsung Electronics küresel pazarlamadan sorumlu idari başkan yardımcısı Younghee Lee, Warner Bros. Interactive Entertainment ile işbirliği yapmaktan ve Galaxy S7 edge’in Injustice: Gods Among Us fanlarına özel bir versiyonunu sunmaktan heyecan duyduklarını kaydetti. Samsung’un her zaman kullanıcılarına en iyi mobil oyun deneyimini sunmak arayışında olduğunu belirten şirket bu iş ortalığının da oyunun fanlarına olan bağlılıklarını gösterdiğine dikkat çekti.

İLGİLİ HABERLER