Teknoloji

Samsung Galaxy S7 Active bir kez daha görüldü

galaxy s7 activeSamsung Galaxy S7’nin sağlam gövdeli versiyonunun fotoğrafları internete düştü, bu durum telefonun resmi tanıtımının çok yakın olduğunu gösteriyor. Samsung Galaxy S7 Active, amiral gemisi S7’nin aksine sert plastikten yapılmış bir gövdeyle gelecek ve zorlu ortam koşullarına karşı daha fazla sağlamlık sunacak.

S7 Active’in fotoğrafları Vietnam’dan sızdı. Fotoğraflarda kamuflaj tonlarında bir yüzey, lastik tampon kılıfla sağlanan koruma ve fiziksel tuşlar görünüyor. Samsung Galaxy S7 Active öncelikli olarak ABD pazarını hedefleyen bir telefon olacak gibi duruyor ki, arkada duran AT&T logosu da bunu doğruluyor. 2013 yılında çıkan Galaxy S4 Active’den beri AT&T “Active” versiyon Galaxy S telefonlarını tüketicilere sunuyor.

Galaxy S7 Active düşmelere, toza ve suya karşı, IP68 sertifikasıyla koruma altına alınacak. Bu da telefonu herhangi bir kılıfa ihtiyaç duymadan, olduğu gibi rahatlıkla taşımanız anlamına geliyor. Polikarbondan yapılmış gövdesi ve kauçuk tamponu da sağlamlığı artıracak.

S7 Active’in teknik özellikleri üst sınıf Android telefon özelliklerini yansıtmaya devam edecek. ABD pazarına özel olan bu cihazda Qualcomm Snapdragon 820 işlemci, 4 GB LPDDR RAM de bulunacak. Diğer teknik özellikler hakkında fazla bilgi yok, ancak onların da ana Galaxy S7 telefonlarından çok farklı olması beklenmiyor.

Galaxy S7 Active’in ne zaman çıkacağı ve ne kadara satılacağı hakkında henüz herhangi bir bilgi bulunmuyor.

İLGİLİ HABERLER