Teknoloji

Samsung Galaxy S4’ün beş yeni rengi yolda

Samsung Londra’da düzenlediği Premiere 2013 Galaxy & ATIV etkinliğinde Galaxy S4’ün yeni renklerini duyurdu. Başlangıçta siyah ve beyaz renkleri mevcut olan telefonun kırmızı (Red Aurora), mavi (Blue Arctic), mor (Purple Mirage) ve kahverengi (Brown Autumn) renkleri etkinlikte ziyaretçileirn karşısına çıktı. Bu arada pembe (Pink Twilight) renkli bir Galaxy S4’ün de piyasaya çıkacağını söylemedenn geçmeyelim.

samsung-galaxy-s4-yeni-renkler-200613

Her ne kadar yeni renkleri sergilese de Samsung, bu modellerin ne zaman piyasaya çıktığı hakkında net bilgi paylaşmadı. Şirket geçen yıl da Samsung Galaxy S III için benzer bir renk hamlesi yapmış, onu takip eden aylarda yeni renkleri Türkiye’de piyasada görmüştük. Galaxy S4’ün yeni renkleri de muhtemelen fazla vakit geçmeden Türkiye’de piyasaya çıkacaktır. Pembe ve mor renkli versiyonların kadınlar arasında bir hayli ilgi çekeceğini söylemek herhalde yanlış olmaz.

İlginizi çekebilir: Samsung Galaxy S4 Ön İnceleme

 

Öte yandan Samsung Premiere 2013 Londra etkinliğinde daha önce resmen duyurduğu Galaxy S4 Zoom, Galaxy S4 Mini ve Galaxy S4 Active akıllı telefonlarını da ilk kez sergiliyor.

İlgili >> Pocket-lint

[Görsel – Pocket-lint]

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER