Teknoloji

Galaxy Note 7 siyah modeliyle bir kez daha internete sızdı

galaxy note 7 sızıntıSamsung’un yeni akıllı telefonu Galaxy Note 7 ile ilgili haberler, son zamanlarda teknoloji dünyasının gündeminde fazlasıyla yer buluyor. Söz konusu haberlerin en önemli kaynağı ise cihazla ilgili sızıntılar oluyor. İnternete düşen yeni fotoğraflarda, sahibinin Note 7 olduğunu iddia ettiği bir cihaz görülüyor.

galaxy note 7 sızıntı Fotoğraflarda görülen cihaz Note 7’nin nihai versiyonu olduğu imajını vermiyor. Ancak yine de geçmiş sızıntılara kıyasla daha gerçek bir izlenimin oluştuğunu da söylemek gerekiyor.

Sızıntılarda görülen Note 7’nin kavisli bir ekrana sahip olması dikkat çekiyor. Görüntü itibarıyla Samsung Galaxy S7 edge’e benzeyen cihazdaki kavisli bölümlerin S Pen fonksiyonlarına sahip olup olmayacağı henüz bilinmiyor.

galaxy note 7 sızıntı Ancak bu konudaki haberlerin fazlalığı, Samsung’un Note serisinin en yeni üyesine bu tarz bir özellik eklemesinin sürpriz olmayacağı anlamına geliyor. Samsung’un iki farklı Galaxy Note 7 versiyonu tanıtması da ihtimaller arasında yer alıyor. Bu versiyonlar arasındaki temel fark ise ekranın düz veya kavisli olmasından kaynaklanacak.

galaxy note 7 sızıntıSon sızıntıyı paylaşan NowhereElse editörü Steve Hemmerstoffer, görüntülerdeki cihazın bir prototip olmasının muhtemel olduğunu belirtti. Dolayısıyla akıllı telefonun tanıtılacak versiyonunda farklılıklar görmek şaşırtıcı olmayacaktır.

Galaxy Note 7 2 Ağustosta tanıtılabilir

Bir süredir Note 7 ile ilgili sızıntılar sıklıkla konuşuluyor. Ortaya atılan iddiaların doğru olup olmadığı ise önümüzdeki ay itibarıyla anlaşılacak gibi gözüküyor. Henüz resmi bir duyuru gelmese de, Samsung’un Note serisinin en yeni üye ya da üyelerini 2 Ağustosta görücüye çıkarması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER