Manşetler

Galaxy Note 7 destek noktaları Türkiye’deki havalimanlarında da kuruluyor

galaxy note 7 pil

galaxy note 7 destek noktalariSamsung, Galaxy Note 7 sahiplerine yardımcı olmak amacıyla Güney Kore, ABD ve Avustralya’da bazı havalimanlarında özel destek noktaları oluşturmuştu. Şirket, şimdi söz konusu destek noktalarını Türkiye’de de hayata geçiriyor. Galaxy Note 7 destek noktaları ilk olarak İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes havalimanlarının dış hatlar terminallerinde kuruldu.

Galaxy Note 7, havayolu şirketlerinin aldıkları karar doğrultusunda kapalı dahi olsa uçaklara alınmıyor. Destek noktaları, bu karar nedeniyle ortaya çıkabilecek mağduriyetleri gidermek amacıyla kuruldu. Söz konusu destek noktaları Türkiye ile birlikte hava trafiğinin yoğun olduğu 15 ülkede açılıyor.

Destek noktalarına gelen kullanıcılar, Galaxy Note7 Değişim Programı kapsamında sunulan tüm haklara sahip olabiliyor. Samsung bu noktalarda kullanıcıların verilerini yeni telefonlara veya hafıza kartlarına aktarmaya yardımcı olacak.

Galaxy Note 7 destek noktaları yabancılara da hizmet verecek

Samsung Electronics Türkiye Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen, destek noktalarıyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “Galaxy Note7 sahibi kullanıcılarımızın cihazlarını değiştirmeleri için başlattığımız kapsamlı çalışmaları, havaalanlarını kapsayacak şekilde genişletiyoruz. Havaalanlarında açmaya başladığımız destek noktaları, sadece Türk vatandaşlarına değil, ülkemizi ziyaret eden yabancı ülke vatandaşlarına da hizmet verecek. Böylece kullanıcılarımız mağduriyet yaşamadan ve güvenle planladıkları seyahatleri gerçekleştirebilecekler. Bu süreçte tüm kullanıcılarımızın göstermiş olduğu sabır ve anlayış için teşekkür ederiz.”

Samsung, eski ya da yeni tüm Galaxy Note 7 kullanıcılarından cihazlarını kapatmalarını ve değişim programına katılmalarını istiyor. Programa dair detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER