Manşetler

Galaxy Note 7 Değişim Programı son duyurunun ardından güncellendi

galaxy note 7 değişim programı

galaxy note 7 değişim programıSamsung Galaxy Note 7’nin dünya çapında üretiminin sonlandırılmasının ve mevcut tüm Note 7’lerin geri çağırılacağının açıklanmasının ardından Samsung Electronics Türkiye’den de konuyla ilgili resmi açıklama yapıldı. Samsung Türkiye, Galaxy Note 7 Değişim Programı’nı eski ve yeni seri tüm cihazları kapsayacak şekilde düzenlediğini duyurdu.

Buna göre yenilenen program 18 Ekim ve 11 Kasım 2016 tarihleri arasında geçerli olacak. Tüm detayları şirketin resmi web sitesinden duyurulan programın Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun bilgisi dahilinde hazırlandığının da altı çiziliyor.

Samsung, eski ve yeni seri ayrımı olmaksızın tüm Galaxy Note 7 sahiplerinin cihazlarını kapatmalarını ve Galaxy Note 7 Değişim Programı’na katılmalarını önemle talep ediyor. Değişim programı cihazlarının kaydı BTK veri tabanında bulunan tüm Note 7’leri kapsıyor. Şirket, BTK kaydı olan bütün Note 7 kullanıcılarını, 18 Ekim tarihinden itibaren başlayacak olan Değişim Programına katılmaya davet ediyor.

Galaxy Note 7 Değişim Programı’nın yeni seçenekleri

İSTEYEN KULLANICILARA GALAXY S7 EDGE VE ÜSTÜNE 600 TL VERİLECEK

Samsung, değişim programının farklı şartlarda ve farklı yerlerden telefon alan kullanıcıların hiçbirini mağdur etmeyecek şekilde tasarlandığını vurguluyor. Kullanıcılarının öncelikle Türkiye çapında 250’ye yakın noktada bulunan Samsung Servis Merkezlerinden birine başvurmaları gerektiğini işaret ediyor. Kullanıcılara tercihleri doğrultusunda iki seçenek sunulacak:

  • 32 GB dahili hafızalı Galaxy S7 edge’i (32Gb hafıza) tercih eden müşterilere, 600TL geri ödeme yapılacak ve telefonlarını herhangi bir Samsung Yetkili Bayi’nden alabilecekler.
  • Para iadesini tercih eden müşterilere, 3.600 TL ücret iade edilecek.

Bu arada Galaxy Note7 aksesuarlara ait bedeller de müşterilere iade edilecek. Galaxy Note7’yi operatör üzerinden sözleşme ile almış kullanıcılar da Galaxy S7 edge (32 GB) değişiminden yararlanabilecek veya hiçbir ek maliyet yansıtılmadan sözleşmesini iptal edebilecekler. Ayrıca kullanıcılar, Galaxy Note 7 kampanyası dahilinde verilen Samsung Gear VR’ı kullanmaya devam edebilecekler. Daha önceden Galaxy Note7 Değişim Programı’na katılıp telefonunu Samsung Servis Merkezi’ne bırakan kullanıcılar, bu servis merkezine gidip belirtilen seçeneklerden yararlanabilecekler.

Samsung Electronics Türkiye Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen, konuyla ilgili olarak “Samsung olarak, müşterilerimizin memnuniyeti ve güvenliği bizim için öncelik taşımaktadır. Bu nedenle alınan küresel karar doğrultusunda, Galaxy Note7 satışları durduruldu. Hiçbir kullanıcımızı mağdur etmeyecek kapsamlı bir değişim programı başlatıyoruz. Kullanıcılarımızın bu süreçte göstermiş olduğu sabır ve anlayış için teşekkür ederiz.” dedi.

İLGİLİ HABERLER