Teknoloji

Samsung Galaxy C5 ve C7 Android telefonları yeni bir seri başlatıyor

galaxy c5
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

galaxy c5Samsung Çin için iki yeni orta segment Android cihazı çıkardı. Galaxy C5 ve C7 ile birlikte Samsung yepyeni Galaxy C akıllı telefon serisinin de başlangıcını yapmış oldu. Galaxy C5 bu iki cihazın daha küçük ekranlı olanı; tamamen metal gövde ve makul teknik özelliklerle geliyor.

Galaxy C5’te 5.2 inç, Super AMOLED Full HD ekran, Snapdragon 617 işlemci, 4 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, 128 GB kapasiteli microSD kart yuvası, 16 megapiksel arka kamera, 8 megapiksel ön kamera gibi başlıca özellikler bulunuyor.

galaxy c5
Galaxy C5

Galaxy C7 ise C5’in daha büyük ekranlı ve teknik özellikler bakımından biraz daha üstün bir versiyonu olarak karşımıza çıkıyor. Bu telefonda 5.7 inç Super AMOLED Full HD ekran, 2.0 GHz sekiz çekirdekli Snapdragon 625 işlemci, Adreno 506 GPU, 32 GB ve 64 GB dahili hafıza seçenekleri ve 3300 mAh kapasiteli pil gibi teknik özellikler bulunuyor.

galaxy c7
Galaxy C7

C5 ve C7’nin her ikisi de Android 6.0 ile çalışıyor. Parmak izi okuyucusuna da sahip olan bu telefonlar altın, pembe altın, gri ve gümüş renk seçenekleriyle sunuluyor. Samsung bu iki telefonun Çin dışında satılıp satılmayacağı hakkında herhangi bir bilgi vermese de, C5’in Amerikan FCC kurumuna onay için sunulduğu biliniyor. Bu da C5’in ABD’de satışa sunulabileceği anlamına geliyor. Belki Türkiye taraflarında da bu yeni Galaxy C serisi telefonları görebiliriz. Galaxy C5 970 TL, C7 ise 1165 TL’ye karşılık gelen fiyatlarla Çin’de satılacak.

İLGİLİ HABERLER