Teknoloji

Galaxy A9 fotoğrafları ve detaylarıyla TENAA belgelerinde boy gösterdi

Samsung Galaxy A9

Samsung, henüz Galaxy A9’u resmi olarak duyurmuş olmasa da, akıllı telefona dair detayların büyük kısmı gün yüzüne çıkmış durumda. Cihaza dair bilinmeyenleri sadece fiyat ve çıkış tarihi şeklinde sıralamak yanlış olmayacaktır. Sızıntılarla akıllı telefonun donanım özellikleri, fotoğrafları ve performans bilgileri kamuoyuna yayılırken, ortaya çıkan TENAA belgeleri de bilinen detayları bir kez daha doğruluyor.

Çin’de piyasaya sürülecek akıllı telefonlara gerekli izinleri veren merci olan TENAA, A9’un altın renkli versiyonunu tüm açılarıyla görme fırsatını sağlıyor. 6 inç ekranlı telefonda 1080p Super AMOLED ekran bulunuyor.

161.7 x 80.9 x 7.4mm.’lik boyutlara sahip A9, tartıda 200 gram çekiyor. Sekiz çekirdekli 1.8 GHz Qualcomm Snapdragon 620 işlemci barındıran cihaz, parmak izi tarayıcısıyla birlikte geliyor.

Akıllı telefon kutusundan Android 5.1.1 işletim sistemi ve 4000 mAh kapasiteli pille çıkıyor. Cihazın 13 megapiksel arka kamerasına 8 megapiksel ön kamera eşlik ediyor. 32 GB’lık dahili hafıza ise microSD kart yoluyla genişletilebiliyor. LTE şebekesini de destekleyen A9’un yakında resmiyet kazanması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER