Eğlence

Funda Arar yeni albümü Aşk Hikayesi’nin lansmanını Apple Music ile yapıyor

funda arar apple music
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

funda arar apple musicFunda Arar’ın kariyerinin onuncu solo albümü olan Aşk Hikayesi bugün itibarıyla yayınlanıyor. Albüm, ilk haftasında sadece Apple Music üzerinden internet üzerinden dinlenebilir olacak.

Albümün prodüktörlüğünü Febyo Taşel yaparken, yer alan 13 şarkı yüze yakın eser arasından seçildi. Funda Arar bu albümde Soner Sarıkabadayı, Gülşen, Febyo Taşel, Ozan Çolakoğlu, Gökhan Tepe, Şebnem Sungur, Süleyman Billor, Günay Çoban, Tuğçe Ören, MC Murad, Namık Naghdaliyev, Onur Baştürk, Gözde Ançel, Buray Hoşsöz, Ferdi Quliyev, Terlan Memmedhüseynov, Serdar Aslan gibi isimlerle de çalıştı.

Funda Arar?ın çalışmaları bir seneyi aşkın süredir devam eden Aşk Hikayesi Albümünden çıkan ilk klibi sözü Günay Çoban?a, müziği Febyo Taşel?e ait olan ?Düşman Gibi?ye, Nihat Odabaşı yönetmenliğinde çekildi.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi, albüm bugünden itibaren, ilk bir hafta boyunca sadece Apple Music üzerinden dinlenebilecek.

Apple Music’in Türkiye’ye özel ayrıcalıklı albüm lansmanlarının sayısı artmaya başladı. Geçtiğimiz haftalarda da Fergan Mirkelam’ın şarkılarından oluşan albümün dijital ortamdaki lansmanı Apple Music üzerinden gerçekleştirilmişti.

İLGİLİ HABERLER