Teknoloji

Fujifilm Wi-Fi destekli ve suya dayanıklı FinePix XP70’i tanıttı

Fujifilm uyguladığı makul fiyat politikası sayesinde suya dayanıklı kompakt fotoğraf makinesi pazarının kontrolünü önemli ölçüde eline almayı başarmış durumda. XP serisini her yıl yeni bir modelle genişleten şirket, 2014’e de FinePix S70 ile merhaba dedi.

fujifilm-finepix-xp70-060114

Suya dayanıklı olmasının yanısıra yerleşik Wi-Fi bağlantı özelliği de barındıran XP70’in diğer özellikleri Fujifilm’in daha önce piyasaya sürdüğü suya dayanıklı modellerle paralellik gösteriyor. Şirketin geçtiğimiz yıl satışa sunduğu XP170’in XP70’ten daha düşük bir model olduğunu ayrıca belirtmekte fayda var. 10 metreye kadar suya dayanıklı olan dijital fotoğraf makinesi darbeye, donmaya, toza ve bombaya dayanıklı olmasıyla dikkat çekiyor. Bütün bu dayanıklılık özellikleri XP 70’i aksiyon meraklıları için uygun bir tercihe dönüştürüyor.

16.4 megapiksellik sensörüyle 1080p video kaydı yapabilen FinePix XP70’te optik görüntü sabitleyicisi, çeşitli sahne modları ve filtreler de bulunuyor. Şubat ayında satışa sunulacak olan XP70’in Birleşik Krallık’taki fiyat etiketinde 170 pound yazacak.

İlgili >> Pocket-lint

İLGİLİ HABERLER