Manşetler

Foursquare iOS ve Android uygulamalarının 3.0 sürümü yayınlandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Kullanıcılara bulundukları mekanları tüm dünyaya duyurma fırsatı tanıyan ve bunu çeşitli etiket ve unvanlarla bir oyuna çeviren konum tabanlı sosyal ağ servisi Foursquare’in iOS ve Android uygulamalarının 3.0 numaralı yeni sürümü yayınlandı. Yeni versiyonla birlikte aralarında check-in tavsiyeleri, yenilenmiş bir liderlik tablosu ve işyerleri için yeni fırsatların da bulunduğu birtakım yenilikler geliyor.

Foursquare 3.0 ile birlikte “Explore” adı verilen yeni bir sekme eklendi. Bu sekme yakındaki yeni yerleri keşfetmenize yardımcı olacak. Yeni sürüm, arama şekilleri, ziyaret edilen yerler, arkadaşlarınızın ziyaret ettiği yerler, favori yerlere olan sadakat gibi çeşitli faktörlere göre mekan tavsiyelerinde bulunuyor.Yenilenmiş liderlik tablosu ise sizin ve arkadaşlarınızın geride kalan 7 güne ait durumunu gösteriyor. Check-in hareketleri bundan böyle onlarca farklı aktiviteyi tetikleyecek. Bunların arasında yeni yerleri keşfetmek, yeni lokantaları denemek ve yeni şehirleri ziyaret etmek de bulunuyor. Kullanıcıların sadakatini ödüllendirecek şekilde iş yerleri için altı yeni fırsat tipi yeni sürümle birlikte geliyor. Bundan böyle iş yerleri kitlelere, arkadaş gruplarına, normal kişilere, acemilere, Mayor unvanı taşıyan kişilere, kısacası herkese özel fırsatlar sunabilecek.

Foursquare iOS ve Android uygulamalarının 3.0 sürümünü Apple App Store veya Android Market üzerinden indirebilirsiniz. Foursquare 3.0’ın BlackBerry’lere özel versiyonunun da bu hafta içinde yayınlanması bekleniyor.

İlgili – Foursquare

İLGİLİ HABERLER