Manşetler

Resmi FIFA iOS ve Android uygulamalarıyla futbol heyecanını daha fazla yaşayın

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Önümüzdeki yaz Brezilya’da düzenlenecek 2014 Dünya Kupası’nı da ne yazık ki TV’den izlemekle yetinmek zorunda kalacağız. Yine de, FIFA’nın yeni uygulamaları sayesinde bu turnuvanın heyecanını mobil cihazlarla artırma imkanına sahibiz.

fifa-uygulama-021213

6 Aralıkta düzenlenecek Dünya Kupası fikstür çekiminin canlı yayınını da izleme fırsatı sunacak mobil uygulamalar iPhone, iPad ve Android için kullanıma sunuldu. 2014 Dünya Kupasına katılacak ülke takımlarıyla ilgili bilgiler, maç programları, maç sonuçları, haberlere ulaşma fırsatı sağlayacak bu uygulamanın kapsamı sadece turnuvayla sınırlı tutulmamış. 97 ligin ve yüzlerce yerel ve uluslararası turnuvanın haberleri ve detayları da uygulamada yer alıyor.

FIFA TV Studio ve FIFA arşivi de resmi FIFA uygulamalarının bölümleri arasında yer alıyor. Haberlere sürekli konu olan FIFA Coca-Cola Dünya Sıralamasına da bu uygulama üzerinden erişebilir ve Türkiye’nin bu sıralamadaki son durumunu görebilirsiniz.

FIFA’nın belirttiğine göre gezegen üzerindeki en kapsamlı futbol uygulaması olan ve futbol dünyasının kapılarını açan bu uygulama her hafta yüzlerce karşılaşmayı, binlerce golü ve milyonlarca dakika futbolu ayağınıza getiriyor.

iOS ve Android kullanıcıları FIFA uygulamalarını aşağıdaki App Store ve Google Play bağlantıları üzerinden indirebilir.

İlgili >> iTunes App Store (iPhone), (iPad), Google Play

İLGİLİ HABERLER