Eğlence

FIFA 17 hikaye modu ile birlikte geliyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

FIFA 17 hikaye moduNeredeyse tüm spor oyunlarında, oyunun odak noktası işin sportif kısmı oluyor. Ancak gerçek hayatta sporcular, spor merkezli yaşamları olmasına rağmen, başka bir hayatı da sürdürüyor. EA Sports’un FIFA 17 ile birlikte hayata geçirdiği “Journey” (Yolculuk) isimli hikaye modu da çıkış noktasını, sporcuların saha dışında da bir yaşamı olduğu gerçeğinden alıyor. FIFA 17 hikaye modu için Alex Hunter isimli hayali bir karakter oluşturan EA Sports, oyunculara hem sahada hem de saha dışında Hunter’ın kariyerini ve yaşamını şekillendirme fırsatını veriyor.

Journey, son derece popüler bir futbol oyununa eklenen bir hikaye modu gibi düşünülebilir. Oyuncular pek çok futbolcuyla sporun heyecanını deneyimlemek yerine tek bir sporcunun yolculuğunu yaşayabiliyor. Journey sayesinde oyuncuların sahadaki, soyunma odasındaki ve tüm yaşamdaki hisleri, stresi ve sosyal etkileşimleri yaşaması mümkün oluyor.

Alex Hunter’ın profesyonel bir futbolcu olarak yaşamını şekillendirecek kararların oyuncular tarafından alınması gerekiyor. Oyuncular bu esnada İngiltere Premier Ligi’nde boy gösteren 10 takımdan birinde forma giyip, hali hazırda yeşil sahalarda boy gösteren oyuncuların sanal versiyonlarıyla etkileşim içine girebiliyor.

FIFA 17 hikaye modu dışında başka yenilikleri de oyunculara sunuyor. “Own Every Moment” (Her Anın Sahibi Ol) adını taşıyan yeni kontrol seçenekleri, oyunculara sahadaki her ana hükmetme fırsatını veriyor. Yeni penaltı, frikik, korner ve taç atışı sistemleri, yeni aktif zeka sistemi ve yeni atak sistemleri, FIFA 17 ile birlikte gelen yenilikler arasında bulunuyor.

FIFA 17, 27 Eylülde Kuzey Amerika’da, 29 Eylülde ise dünyanın geri kalanında satışa sunulacak.

İLGİLİ HABERLER