EğlenceManşetler

FIFA 17 çıkış tarihi açıklandı, oyunun ilk fragmanı yayınlandı

Futbolseverler için 2016 yazı, milli takım seviyesindeki turnuvalar sayesinde oldukça bereketli geçiyor. Copa America müsabakaları hali hazırda devam ederken, Euro 2016’da da ilk başlama düdüğü önümüzdeki cuma günü çalacak. Futbolda heyecanın bu denli arttığı şu günlerde EA Sports da FIFA serisinin en yeni oyununa dair ilk detayları paylaştı.

FIFA 17, Battlefield ve Star Wars Battlefront gibi oyunlarda kullanılan Frostbite grafik motorunu barındırmasıyla serinin daha önceki oyunlarından ayrılıyor. Söz konusu grafik motorunun varlığı, oyunu seleflerinden tamamen ayrı bir yere taşıyor. Şirket, bu değişimin altını oyun için yayınladığı ilk fragmanda da çiziyor.

FIFA 17EA Sports, fragmanla birlikte FIFA 17’nin çıkış tarihini de açıkladı. Oyun Kuzey Amerika’da 27 Eylülde, dünyanın geri kalanında ise 29 Eylülde yayınlanacak. Oyunla ilk tanışma ise şirketin 12 Haziranda gerçekleştireceği E3 öncesi basın toplantısında olacak. EA Play adını taşıyan etkinlik, internet üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER