Teknoloji

Reeder, G Reader, Press, Nextgen, Newsify gibi RSS servisleri Feedly’ye destek verecek

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google Reader önümüzdeki ayın başında kapanıyor, ancak bir RSS servisi olan ve Google Reader’ın imkanlarından yararlanan Feedly daha önce söz verdiği üzere hizmetine yeni özellikler ekliyor. Aynı zamanda diğer RSS servisleri de Feedly’nin eksiksiz bir RSS okuyucusu olması ve Google Reader’ın yerini gerçek anlamda yardımcı olabilmesi için destek veriyor.

feedly-040613

Feedly’nin dün yaptığı duyuruya göre Reeder, Nextgen Reader, gReader, Press ve Newsify gibi servisler, Google Reader’ın kapanacağı 1 Temmuz tarihinden önce Feedly ile entegrasyon desteğine kavuşmuş olacak. Yani, Feedly’nin elde edeceği Google Reader tarzı özelliklerden ve takip teknolojisinden bu servisleri kullananlar da yararlanacak.

Feedly, Google Reader’ın kapanacağının açıklanmasının ardından hızlı şekilde büyümüş, kullanıcı sayısının kısa zamanda 500 binin üzerinde artırmış ve haftalık aktif kullanıcı sayısını yüzde 68 oranında artırmıştı. Ayrıca Feedly kullanıcılarının Google+, Twitter, Facebook ve Pinterest gibi ortamlarda paylaştıkları içeriklerin miktarında da 10 kat artış meydana geldi. Bu hızlı artışa rağmen Feedly belli bir plan dahilinde ilerliyor ve gelecekte daha fazla özelliği getirmenin hesaplarını yapıyor. Yani, Feedly daha fazla kullanıcı artışına kendisini iyice hazırlamış hâlde bulunuyor.

Feedly’nin çok yakında daha hızlı şekilde çalışması, beslemeler içinde arama, web erişimi, daha iyi grup paylaşımı gibi işlevleri kazanması bekleniyor. Bu arada Windows Phone ve Windows 8 için uygulamaların geliştirilmesi de planlar arasında yer alıyor.

İlgili >> Feedly

İLGİLİ HABERLER