Manşetler

Feedly Pro ayda 5 dolar karşılığında makale arama, Evernote entegrasyonu ve ekstra özellikler sunacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google Reader’ın tahtına aday olan servisler arasında en popüler seçeneklerden biri olan Feedly, premium servisinin detaylarını nihayet kamuoyuyla paylaştı. Feedly kullanıcılar ayda 5 dolar veya yılda 45 dolar karşılığında Pro sürümün özelliklerinden faydalanabilecek. Feedly Pro kullanıcılarına makale arama, güvenli gezinme ve Evernote entegrasyonu gibi özelliklerin yanı sıra destek önceliği sunacak.

feedly-logo-140313

Yeni özelliklerin tamamı işlevsellikleriyle dikkat çekerken, eksikliği fazlasıyla hissedilen makale arama özelliğinin Feedly’ye eklenmesi memnuniyetle karşılandı. Feedly’nin en önemli rakiplerinden biri olan Digg de söz konusu özelliği ücretli abonelil paketi kapsamında kullanıcılarına ulaştırıyor.

Bu özellikler Feedly’nin ücretsiz sürümünü kullananların aldığı hizmette herhangi bir değişiklik yaratmayacak. Yeni özelliklerin sonbaharda web üzerinden aktif hale geleceği belirtilirken, yeni özelliklerin API’ya ekleneceği ve böylelikle üçüncü taraf yazılımcıların da bu desteği uygulamalarında sunabileceği ifade edildi. Feedly’nin internet sitesinde yer alan ”Sıkça Sorulan Sorular” bölümü üzerinden yapılan açıklamada premium servise yeni eklenecek özelliklere kullanıcıların karar vereceği dile getirildi ve Feedly’nin ücretsiz sürümüne de yeni özelliklerin geleceğinin altı çizildi. Feedly 5000 kullanıcısına Pro özelliklerine 99 dolar karşılığında ömür boyu erişim imkanı sunarken, bir hafta içinde bu fırsattan vazgeçen kullanıcılara paralarının iade edileceğini açıkladı.

İlgili >> Feedly

İLGİLİ HABERLER