Manşetler

FaceTune 2 fotoğraf stüdyosunu cebe taşımayı vadediyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

facetune 2Son yılların en popüler mobil uygulamalarından biri olan FaceTune, yeni versiyonuyla akıllı telefon sahiplerinin karşısına çıkıyor. FaceTune 2 adını taşıyan yeni versiyon, ücretsiz olarak iTunes App Store’da yerini aldı. Bu durumun uygulama ekosisteminde değişen ekonomik dengelerin bir göstergesi olduğunu söylemek pek yanlış olmayacaktır.

İsrailli Lightricks tarafından geliştirilen uygulama, ilk olarak iOS’te kullanıcılarla buluştu. Selefine göre radikal iyileştirmeleri beraberinde getiren yeni FaceTune’un gücünü tam anlamıyla deneyimlemek içinse uygulama içi satın alma unsurlarından faydalanmak gerekiyor. Kullanıcılar efektleri tek tek satın alabildikleri gibi, aylık veya yıllık abonelik yoluyla çok sayıda efektten faydalanabiliyor.

facetune-2-251116-3FaceTune 2 selfielerini güzelleştirmek isteyenlere geniş imkanlar sunuyor

Yeni FaceTune ile Lightricks, selfielerini güzelleştirmek isteyenlerin karşısına çok güçlü bir araç çıkarıyor. Canlı ön izlemeler sayesinde diş beyazlatma veya deri pürüzsüzleştirme gibi efektlerin nasıl bir değişim getirdiğini önceden görmek mümkün oluyor. Yüz aracı ise kullanıcılara göz, burun, ağız ve elmacık kemiklerini yeniden şekillendirme fırsatını sunuyor. FaceTune 2 bu işlem esnasında otomatik öğrenme yardımıyla oluşturduğu 3D modellerden yararlanıyor. Yeniden ışıklandırma özelliğiyse karanlık selfieleri aydınlatıyor.

İLGİLİ HABERLER