Teknoloji

Facebook Zaman Tüneli son güncellemeyle birlikte iPhone ve iPod touch’a da geldi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Kiminin beğendiği, kiminin beğendiği, görünüşe göre en azından şimdilik çıkışın olmadığı Facebook Zaman Tüneli masaüstü, mobil web ve Android ortamlarından sonra iOS’e de teşrif etti. Facebook iOS uygulamasının 4.1 sürümüyle birlikte Timeline, yani Zaman Tüneli işlevi Facebook’a iPhone ve iPod touch üzerinden erişenler için de sunuldu.

Facebook Zaman Tüneli erişiminin yanı sıra Facebook listelerine ve aboneliklerine erişim de güncellemeyle birlikte sunulanlar arasında yer alıyor. App Store üzerinden Facebook uygulamasını indiren veya yüklü olan mevcut uygulamayı güncelleyen kullanıcılar sol üst köşede yer alan navigasyonu tuşuna dokunduktan sonra profillerini seçtiklerinde Zaman Tüneline sokulmuş profillerni görecekler. Bu arada söz konusu navgasyon listesinin altlarına ilerlendiğinde de Facebook Listelerine erişim yer alıyor. Facebook Zaman Tünelini etkinleştirmiş olan kullanıcılar tek bir sütunda şimdiye kadarki tüm Facebook etkinliklerini ve etkileişmlerini görme fırsatı sunacak.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi, yeni Zaman Tüneli özellikleri şu an için sadece iPhone ve iPod touch sahipleri tarafından kullanılıyor. Facebook, iPad desteğinin çok yakında geleceğini belirtti.

İlgili – iOS App Store

İLGİLİ HABERLER