Manşetler

Facebook Zaman Tüneli değişikliklerini duyurdu

Facebook, Zaman Tüneli üzerinde yaptığı son değişiklikleri duyurdu. Önümüzdeki haftalarda etkilerini görmeye başlayacağını düşündüğümüz bu değişikliklerle birlikte kullanıcıların profil sayfaları biraz daha kullanışlı ve düzenli hâle getiriliyor.  facebook-zaman-tuneli-kategoriler-140313

Kullanıcılar hakkında bilgilerin yer aldığı “Hakkında” sayfası altında müzik, film, TV programları, kitaplar gibi kategoriler yer alıyor. Bunlar sadece kullanıcıların neleri beğendiklerini göstermekle kalmayacak, neleri okudukları veya izledikleri gibi daha özel detayları da verecek. Söz konusu bölümler hem Facebook’un kendi araçlarından hem de Goodreads veya Flixster gibi üçüncü taraf uygulamalardan yararlanacak. Eğer bir arkadaşınıza ait haber kaynağı kaydı içinde sevdiğiniz bir eser veya ürün görürseniz, üzerine tıklayarak onu okuduğunuzu, izlediğinizi, dinlediğinizi belirtebilirsiniz.

facebook-zaman-tuneli-yeni-140313

Zaman Tüneli’nin genel görünümünde de değişiklikler yapıldı. Tüm yazıları, kafa karışıklığını en aza indirmek amacıyla sağ tarafa alındı. En son hareketler, fotoğraflar, müzik ise sola kaydırıldı. Zaman Tüneli’ndeki bu değişiklikler Facebook’un tanıttığı yenilenmiş Haber Kaynağı’nın bir hafta sonrasında geldi. Şirket yaptığı bu hamlelerle sadece arkadaş listelerinin tutulmadığı veya durum güncellemelerinin yapılmadığı; kişinin tüm ilgi alanlarının ve de aslında tüm hayatının tutulduğu bir ortam hâline gelmeyi amaçlıyor.

İlgili >> Facebook

İLGİLİ HABERLER