Teknoloji

Facebook Beğen ve Paylaş butonlarını yeniliyor

Facebook’un Beğen tuşu üç yaşını geride bıraktı ve geçen yılların ardından bir güncellemeden geçmeye hazırlanıyor. Sosyal ağ devi yeniden tasarlanan Beğen ve Paylaş butonlarını tanıttı.

facebook-yeni-begen-paylas-buton-071113Beğen ve Paylaş butonlarını ilk kez göstermesinden bu yana 7.5 milyon web sitesinde 22 milyardan fazla gösterim elde eden Facebook, yeni tasarım sayesinde insanların web genelinde içerik paylaşmasının daha da kolaylaştırılacağını kaydetti. Aslında yeni tasarım çoktan kullanıma sunulmaya başladı, Facebook’un belirttiğine göre beğeni ve paylaşımlarda dikkate değer bir artışın kaydedilmesini sağladı.

Facebook yeni butonları ilerleyen haftalarda herkesin kullanımına sunmayı hedefliyor. Şu anda web sitelerinde eski Beğen ve Paylaş butonlarını kullanan site sahiplerinin buton tasarımları otomatik olarak yenisine geçiriliyor.

Yeni nesil Beğen ve Paylaş butonlarında mavi rengin ağırlıkta olduğu görülüyor. Ayrıca Facebook logosu için baş parmak işareti kaldırılmış, sadece beğeni sayısının gösterildiği büyük kutuda baş parmak işaretini görüyoruz. Daha fazla detayı Facebook’un konuyla ilgili olarak hazırladığı yazıda bulabilirsiniz.

İlgili >> Facebook

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER