Teknoloji

Facebook Windows Phone 8 uygulamasına ikinci canlı kutucuk desteği

Microsoft, Windows Phone 8 için Facebook uygulaması için Canlı Kutucuklara ve bildirim yeteneklerine odaklanan yeni bir güncelleme yayınladı.

facebook-windows-phone-8-241213

5.2 versiyon numaralı Facebook uygulaması Başlangıç ekranına canlı kutucuklar eklemeye izin veriyor. Birinci kutucuk bildirimleri takip etmeyi sağlarken, ikincil kutucuk da kullanıcıların Başlangıç ekranına sohbet, etkinlik, grup, sayfa veya fotoğraf albümlerini sabitlemelerine izin veriyor.

Facebook Windows Phone 8 uygulamasının Facebook sayfasında konuyla ilgili olarak, Başlangıç ekranındaki Canlı Kutucuk sayesinde bile bir fotoğrafa bile kimin ne yorum yaptığını hızlı bir şekilde görmenin mümkün olduğu belirtiliyor.

Öte yandan Windows Phone 8 için Facebook uygulaması 30’dan fazla dili destekliyor. Bu da uygulamanın şu anda Windows Phone tarafından desteklenen tüm dilleri desteklediği anlamına geliyor. Ayrıca mesajlaşma işlevine yapışkan ve his simgelerinin eklenmesi, hız ve kararlılık açısından yapılan iyileştirmeler de uygulamanın yenilikleri arasında bulunuyor.

Bu değişiklikler sayesinde Windows Phone 8 cihaz sahibi Facebook kullanıcıları daha iyi bir deneyime kavuşacak. Eskinin Facebook Windows Phone uygulaması iOS ve Android’deki muadillerinin yanında çok sönük kalıyordu. Ancak Microsoft ve Facebook’un çalışmaları sayesine önemli aşama kaydedildiğini belirtmek gerekiyor.

İlgili >> Facebook, Windows Phone Mağaza (Facebook indir)

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER