Eğlence

Facebook’un yeni video uygulaması Samsung Smart TV’lerde yerini almaya başladı

facebook
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

facebook videoFacebook video konusundaki agresif adımlarını yavaşlatacak gibi görünmüyor. Sosyal paylaşım sitesi, bir süre önce TV’ler için özel bir video uygulaması üzerinde çalıştığını doğrulamıştı. Söz konusu uygulama, sonunda kullanıcılarla buluşmaya başladı.

VentureBeat sitesinde yer alan habere göre; 2015, 2016 ve 2017 model Samsung Smart TV sahipleri Samsung Smart Hub üzerinden Facebook’un yeni video uygulamasını indirebilecek.

Uygulama, Facebook’un video konusundaki iddialı hedeflerinin somut bir göstergesi olarak nitelenebilir. Kullanıcılar yeni uygulama üzerinden arkadaşları veya takip ettikleri sayfalar tarafından paylaşılan videoları görebilecek. Buna ek olarak, Facebook’un canlı yayın servisi Facebook Live üzerinde en çok izlenen videolara da buradan ulaşılabilecek. Bu noktada uygulamadan faydalanabilmek adına bir Facebook hesabına sahip olunması gerektiğini hatırlatmakta fayda var.

Facebook video uygulaması Apple TV ve Amazon Fire TV’ye de gelecek

Facebook yeni uygulamasının çıkışını Samsung Smart TV ile yapsa da, uygulamanın başka platformlara da geleceğini daha önce doğrulamıştı. Sosyal paylaşım sitesinin video uygulaması, Apple TV ve Amazon Fire TV aracılığıyla da kullanıcılarla buluşacak. Ancak bu buluşmanın ne zaman gerçekleşeceği konusunda ortada somut bir takvim bulunmuyor.

İLGİLİ HABERLER