Teknoloji

Facebook sesli grup görüşmelerini masaüstünde test ediyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

facebook sesliFacebook sesli grup görüşme özelliğini masaüstü sitesinde kullanıcılarına sunmak için bazı testler gerçekleştiriyor. TechCrunch sitesinde yer alan habere göre, sosyal ağ özelliği denemeleri için az sayıda kullanıcısına ulaştırdı.

Kullanıcılar test için seçilip seçilmediklerini Facebook’taki grup sohbetlerinden birini açtıklarında mesaj kutusunda telefon ikonunu görünce anlayabiliyor. Bu ikona tıklandığında o sohbet grubundaki kişilerle sesli görüşme yapılabiliyor.

Facebook sesli grup görüşme özelliğini Messenger’a geçtiğimiz nisanda getirmişti

Sosyal paylaşım sitesi, sesli grup görüşme özelliğini geçtiğimiz nisan ayında Facebook Messenger uygulamalarına eklemişti. Bu özelliğin masaüstüne taşınması sayesinde bazı kişilerin sohbet dışında kalması durumunun da önüne geçilebileceği düşünülüyor.

Skype ve başka uygulamalar da benzer özellikler sunsalar da, Facebook gibi çok fazla kullanıcısı bulunan bir platformda geniş çaplı görüşmeleri organize etmenin daha kolay olacağı rahatlıkla söylenebilir. Yine de, özelliğin halen test aşamasında olduğunu hatırlatmakta fayda var.

İLGİLİ HABERLER