Teknoloji

Facebook Etkinlikler Android uygulaması Google Play Store’da yerini aldı

facebook etkinlikler androidFacebook, bundan iki ay önce Etkinlikler adını taşıyan iPhone uygulamasını yayınlamıştı. Söz konusu uygulama sayesinde kullancılar Facebook arkadaşlarının katılacakları ya da ilgilendikleri etkinlikleri görebiliyor. Beğenilen Facebook sayfaları tarafından düzenlenen etkinlikleri de gösteren uygulama, kullanıcıların katılım cevabı verdiği etkinliklere ait güncellemelere de erişim imkanı veriyor.

Facebook Etkinlikler uygulaması konum, zaman ve ilgi alanları doğrultusunda etkinlik önerisinde de bulunabiliyor. Şirket, şimdi de bu uygulamayı Android’e taşıyor.

Facebook Etkinlikler Android uygulaması da, telefonun takvimiyle eş zamanlanabiliyor. Bu da kullanıcıların takvimleriyle bir çakışma olup olmadığını görmelerini sağlıyor. Uygulamanın arayüzü için gelen ilk yorumlar henüz pek olumlu olmasa da, Facebook’un önümüzdeki sürümlerde bu durumu değiştirmesi şaşırtıcı olmayacaktır.

Facebook Etkinlikler Android uygulaması Türkiye’den indirilemiyor

Facebook Etkinlikler Android uygulaması henüz Türkiye’deki kullanıcılar tarafından indirilemiyor. Uygulamanın iOS versiyonu da henüz Türkiye’ye giriş yapmış değil.

İLGİLİ HABERLER