Teknoloji

Eyefi Mobi uygulaması Windows Phone’da

eyefi-mobi-030715

Eyefi Mobi uygulaması uzun süren bekleyişin ardından nihayet Windows Phone ekosistemindeki yerini aldı. iOS ve Android’deki versiyonlarıyla aynı temel özellikleri sunan Eyefi Mobi Windows Phone uygulamasından faydalanmak için Windows Phone 8.1 yüklü bir akıllı telefona sahip olmak gerekiyor. SD karttan Windows Phone işletim sistemli cihaza dosya aktarımını mümkün kılan Eyefi Mobi’nin iOS ve Android versiyonlarında bulunan bazı gelişmiş özellikleri, şu an için, Windows Phone uygulamasında görmek mümkün olmuyor.

Eyefi’nin ürettiği SD kartlar sayesinde kablosuz bağlantı özelliği bulunmayan cihazlardan akıllı telefonlara veya tabletlere hızlı biçimde dosya aktarmayı mümkün kılıyor. Söz konusu aktarım işlemi, Eyefi Mobil uygulaması aracılığıyla gerçekleştiriliyor. Fotoğrafları indirip daha sonra da bulutta depolayan uygulama, kullanıcılara temel düzenleme araçları da sunuyor.

Eyefi Mobi Windows Phone uygulamasıyla telefondaki fotoğraflar otomatik olarak organize edilirken, sosyal ağlarda hızlı paylaşım yapabilme imkanı da sağlanıyor. Eyefi’den yapılan açıklamada uygulamanın Microsoft’un Canlı Kutucuk tasarımından da faydalanıldığı belirtildi.

İLGİLİ HABERLER