Teknoloji

Eye-Fi Mobi ile akıllı telefon ve tabletlere kablosuz iletim

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Yıllardır Wi-Fi özellikli SD kartların öncülüğünü yapan Eye-Fi, akıllı telefon ve tabletlerle çalışan yeni ürünü Eye-Fi Mobi’yi duyurdu.

eye-fi-mobi-141212Eye-Fi Mobi, sahip olduğu Wi-Fi özelliği sayesinde fotoğraf makinesi veya kameradaki fotoğraf ve videoları akıllı telefon ya da tablete doğrudan aktarabiliyor. Doğrudan aktarım nedeniyle herhangi bir ağ bağlantısına ihtiyaç kalmıyor.

Akıllı telefon ve tabletler e-posta ve sosyal medya ağları üzerinden paylaşımı kolaylaştırdığı için daha yüksek kaliteli görüntüler sunan kameralara nazaran daha fazla tercih edilir oldu. Ancak bu durum çekilen fotoğraf ve videolarda görüntü kalitesinden fedakârlık edilmesi anlamına da geliyor.

Eye-Fi CEO’su Matt DiMaria’nın söylediğine göre, Eye-Fi Mobi şimdiye kadar çıkarılmış en kullanıcı dostu kart olma özelliği taşıyor ve herhangi bir fedakârlıkta bulunmak istemeyen fotoğraf tutkunlarına hitap ediyor. Yüksek kaliteli fotoğraflar ve videolar akıllı telefonun anında paylaşım özelliğiyle buluşuyor.

Eye-Fi Mobi kartı kameranın SD kartıyla değiştirdikten, iOS veya Android cihaza Eye-Fi Mobi uygulamasını kurduktan sonra yapılması gereken tek şey kart ve mobil cihazı eşleştirmek oluyor. Bunun ardından çekilen tüm fotoğraf ve videolar anında akıllı telefon veya tablete gönderiliyor.

Eye-Fi Mobi binlerce kamerayla uyumlu şekilde çalışıyor. Kartın 8 GB, 16 GB ve 32 GB kapasiteli versiyonları sırasıyla 49.99, 79.99 ve 99.99 dolara satılıyor.

İlgili >> Eye-Fi

İLGİLİ HABERLER