Teknoloji

Evolve III Maestro tablet ile Windows, Android ve MeeGo bir arada – Video

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Hem Windows hem de Android işletim sistemiyle çalışan tabletler sizin için yeterli gelmiyorsa, o halde bir de Evolve III Maestro tablete göz atın. Bu tablet üç farklı işletim sistemiyle sistemi başlatma imkânı sunmasıyla dikkat çekiyor.

Maestro Windows 7, Google Android ve MeeGo Linux işletim sistemleriyle yüklü gelen bir cihaz. Intel Atom N475 işlemciye sahip olan bu cihazın mümkün olan en kısa zamanda Intel Oak Trail güncellemesiyle karşımıza çıkacağı belirtiliyor. Bunun yanında 2 GB RAM, 32 GB’lık katı durum diski, 10 inç’lik ekran, 3G ve WiFi kablosuz bağlantı desteklerine sahip olan bu cihaz yaklaşık 816 gr. ağırlığa sahip. Sistemde yer alan MeeGo işletim sistemi oldukça ilginç. Şirket, bu işletim sistemi üzerinden bazı ayarlamalar yaparak ana ekran bileşenlerini ve parmak dostu bir program başlatıcısını eklemiş.

2011’in ikinci çeyreğinde piyasaya çıkması beklenen cihazın fiyatı ve Android’in hangi versiyonuyla çalışacağı henüz belli değil. Aşağıda bulacağınız cihaz inceleme videosu Evolve III Maestro hakkında size daha fazla fikir verecektir.

Video: Evolve III Maestro tablet

İlgili – Geek.com
İlgili – Evolve Three

İLGİLİ HABERLER