Manşetler

Android için Evernote 5 sürümü yenilenmiş bir kamera aracı ve kullanıcı arayüzüyle geldi

Evernote son güncellemeyle birlikte Android uygulamasını iOS uygulamasıyla eşdeğer seviyeye çıkardı. Beşinci versiyon olarak nitelendirilen ve Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak dağıtılmaya başlanan güncelleme notlar ve diğer arayüz unsurlarının birbirinden daha kolay ayırt edilmesini sağlıyor; ayrıca yeni ikonlar daha fazla derinlik ve detay katıyor.

evernote-5-android-250313 (580 x 387)

Evernote 5 ile yapılan görsel ayarlamalar çok fazla heyecan verici olmayabilir, ancak yenilenmiş kamera arayüzü kullanıcılara biraz ilginç gelebilir. Kullanıcılar kamera arayüzü aracılığıyla birden fazla görüntü yakalayıp bunları tek bir seferde bir nota ekleyebilir. Sayfa kamerası olarak adlandırılan özellik ise özellikle kitap ve defter sayfalarının fotoğrafları çekilirken biraz daha kontrast eklemesi ve gölgeleri kaldırmasıyla işe yarıyor. Evernote’un belirttiğine göre, sayfa kamerası özelliği en iyi sonucu Evernote markalı Moleskin defterlerle kullanıldığında veriyor.

Android akıllı telefon ve tablet sahipleri güncellenmiş Evernote uygulamasını aşağıdaki ilgili bağlantıyı takip ederek indirebilir.

İlgili >> Google Play Store

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER