Teknoloji

Egzersiz odaklı Epson Pulsense bileklik bantları görücüye çıktı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Epson da CES 2014’teki giyilebilir teknoloji furyasına kayıtsız kalamayan şirketler arasında yer alıyor. Şirket egzersiz odaklı Pulsense bileklik bantlarıyla 7 gün 24 saat vücut durumunu takip etmek isteyenlerin dikkatini çekmeyi amaçlarken, söz konusu seri için yazılım geliştirmek isteyenlere yönelik bir program da başlattı.

epson-pulsense-080114

Pulsense serisi bileklik bantları sahiplerinin kalp atış hızını, hareket seviyesini, uyku düzenini ve yaktığı kalori miktarını takip ediyor. Pulsense bütün bu ölçümler için gerekli olan bileşenleri tek bir alanda topluyor. Böylelikle kullanıcıların kalp atış hızlarını ölçme adına kalplerinin üzerine bir bant yapıştırmasına gerek kalmıyor. Kalp atış hızının takibinde ivme ölçerden faydalanılırken, entegre hafıza sayesinde 480 saate kadar kalp atış hızı bilgisi saklanabiliyor.

PS-100 ve PS-500 olmak üzere iki farklı modeli olan Epson Pulsense’in sevkiyatına önümüzdeki yaz başlanacak olsa da, ürünler şimdiden ön siparişe çıkmış durumda. PS-100 için 129 dolarlık bir fiyat belirlenirken, PS-500 için 199 dolar ödemek gerekiyor. Cihazların diğer özellikleriyse şimdilik açıklanmış değil.

İlgili >> Epson

İLGİLİ HABERLER