Teknoloji

Emporio Armani’den zenginler için akıllı saat: EA Connected

emporio armani
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

emporio armaniEmporio Armani zengin zevkleri olan insanların bile bağlantılı cihazlar isteyebileceğinin farkına varmış. Moda şirketi Fossil ile işbirliğine girişerek ilk hibrit bağlantılı saatinin tanıtımını gerçekleştirdi. EA Connected Watch olarak adlandırılan bu Armani akıllı saati analog göstergeye sahip. Ancak yardımcı iOS ve Android uygulamaları ve Bluetooth aracılığıyla telefonlarla eşlenebiliyor.

Emporio Armani akıllı saatinin özellikleri

Standart giyilebilir ürün özellikleri bu bağlı saatte de mevcut. Uyku takibi, bildirimlerin gösterimi, aktivite takibi ve müzik kontrolü bunların arasında yer alıyor. Anca EA Connected ikinci bir zaman dilimi göstergesi barındırmasıyla hafif farklılık gösteriyor. Açıkçası müşteriler Armani’ye bir cihazda neler istediklerini söylemiş ve ikinci bir zaman dilimi göstergesi isteyenler kazanmış olmalı. Zengin müşterilerin yurt dışını fazlaca seyahat ettiğini düşündüğümüzde, böyle bir eklenti çok da mantıksız görünmüyor.

 

Saatin kuvars pilleri bulunuyor, böylelikle şarj edilmeden uzun süre boyunca çalışabiliyor. Ars Technica sitesine göre bu süre altı ay.

Armani’nin saati roze altın, siyah, tunç ve paslanmaz çelik seçeneklerle sunulacak. Üç parçalı zincir veya deri kayışla tamamlanabilecek. Saat Armani’nin web sitesinde veya dünyanın farklı noktalarındaki Emporio Armani butiklerinde 250 dolardan başlayan yurt dışı fiyatlarıyla satışa sunulmaya başlandı.

İLGİLİ HABERLER